23 Nisan 2009 Perşembe

Neden Selvaebru ve Ürün Kullanım Talimatları

Ebru ürünlerini internette arama yaptığınızda mutlaka birçok ürünlerle karşılaşırsınız.Aldığınız ürünlere çok dikkat etmelisiniz.Çünkü bu ürünler sizin kimliğinizi,kişiliğinizi kısaca sizi anlatacağından güvenilir bir firma ve ürün olmalıdır.

Size hemen işte ürünlerimiz burada çok hesaplı , ebru sanatı kişiye özel gibi cümleleri hemen hemen her sitede bulabileceğiniz cümleler kurmak yerine öncelikle kumaşlarımızn özelliklerini tanıtıyoruz ki hangi ürünümüzü hangi mevsimde kullanılabilirliği hakkında bilgi sahibi olmanız memnuniyetinizi artıracak ve bizi bu işi yaptığımız için gururlandıracaktır.

Dikkat Edilecek Hususlar



Kumaşlar



Herhangi bir ürünü alırken bile kumaşına bakmanız bilmeniz gereken bir konudur.Ürünlerimizde kullandığımız kumaşı anlatmamız mevsiminde doğru ürün kullanmanız ve kullandığınıız ürünün özelliklerini bilmeniz gerekmektedir.Kumaşları türüne göre ayırdıkki

seçkin eşarp firmalarına baktınızda bunu hepsi yapmaktadır.Özellikle ipek ürünlerdeki ipek çeşitliliği fiyatları doğrudan etkilemekte ve ön yargıya sebep olmaktadır.



Kumaşların fiyat sıralaması en düşük fiyattan en yükseğe göre aşağıda sıralanmıştır.



1-Saten

2-II:Kalite Vual İpek

3-I.Kalite Vual İpek

4-Twill İpek Kalın,ince (aynı fiyat)

5-Sura İpek



Ürünler üzerindeki işçilik

Bu yazıyı yazarken hiç kimseyi itham etmek ve suçlamak değildir amacımız.Çünkü bu sanata gönül verenleri görmezden gelmek 1 ürün satmak için onca verilen emeğe saygısızlık etmek istemeyiz.Bunu kimseyi üzmeden ve kırmadan şöyle özetleyebiliriz.



Ürünlerimizdeki sanat değerine baktınızda öncelikle renklerin canlılığı önemlidir.Ve kullanılan kumaşta önemli yer tutmaktadır.Ayrıca ürünlerdeki desenler bizim gerçek farkımızı ortaya koymaktadır.Selva ebru ürünleri kumaş kalitesi ve motifleriyle bir çok ebru ustasının beğenisini ve takdirini kazanmayı başarmıştır.LÂLE ,MENEKŞE,KARANFİL,BÜLBÜL YUVASI VE HATİP EBRULARIYLA SÜSLENMİŞ OLAN EBRULARIMIZ KISA SÜREDE HALKIN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞTUR.



Ürünlerimize bakıldığında ebru sanatından hiç anlamayan biri bile olsa çiçek resimlerinden bu ürünlerin üzerinde ciddi emek olduğunu anlayabilir.



KULLANIM TALİMATLARI:

Ilık suda elde ovalama ve sıkma yapmadan kalıp sabunu veya şampuanla yıkanır.Düz bir yerde kurumaya bırakılır.Ters yüzünden ütülenir.Ürünlerimiz kullanım talimatına uyulduğu takdirde %100 garantilidir. Ürünlerimiz tek üretimdir.



Kişiye özel tasarımlarıyla (selva ebru ürünleri ) kendini özel hissetmek isteyenlerin tercihidir.